Coffee DC staat voor ons als oprichters (Geert van de Meerendonk en Peter Smulders) voor het creëren van een moment van rust en comfort voor al onze klanten en faciliteren van Direct Connections (DC). Wij bieden op het Gustav Mahlerplein 20 een plek waar mensen graag met elkaar afspreken temidden van hun directe woon-, werk- of studieomgeving; de dynamische Amsterdamse Zuidas, op een steenworp van de Vrije Universiteit (VU).

Hoewel wij beiden niet uit de horecawereld komen, hebben we vanaf ons studentenleventje tot en met onze langjarige internationale ervaring in het bedrijfsleven zeker geleerd hoe we zelf prettig ontvangen en bediend willen worden. Precies dat willen we onze klanten laten ervaren. Kortom, we bieden u gewoon wat we zelf zouden verwachten en zien dat dat werkt…

In de eerste plaats vinden we een aangename sfeer belangrijk, in een zakelijk-luxe omgeving die past bij de Amsterdamse Zuidas, en die rust uitstraalt. Wij doen dit met gebruikmaking van veel warme kleuren. Ook hebben we een tafelvoetbalspel om even de zinnen te verzetten.

Wij bieden u producten van de hoogste kwaliteit. Veel wordt dagelijks vers bereid door ons eigen team. Zo bakken we onze broodjes en croissantjes elke dag zelf af, bieden we diverse zelfgemaakte soepen aan en zijn onze huisgemaakte dadel-walnotenbrokken (volgens geheim eigen recept) meestal snel uitverkocht. We werken uiteraard met veel natuurlijke en gezonde producten. Dagelijks worden alle groenten en het fruit vers geleverd.

Als echte koffieliefhebbers is het onze passie om u de allerlekkerste koffie van  Amsterdam te bieden. Onze “Mondrian Espressois van uitzonderlijk hoge kwaliteit en en komt van de in kennerskringen beroemde Nederlandse koffiebrander Beukenhorst Koffie. Met superieure koffiebonen alleen ben je er nog niet… De allerbeste bonen verdienen de allerbeste machine. Wij hebben gekozen voor de absolute topper, een (in Toscane) handgemaakte espressomachine van La Marzocco en wel het sierlijk model “Strada”. De machine is door een expert minutieus afgesteld om u echt de allerlekkerste koffie te schenken. De smaak is onovertroffen, zelf volgens onze meest kritische klanten. Daar zijn we stiekem echt wel trots op. Als u twijfelt… Kom zelf testen of wij werkelijk de lekkerste koffie van Amsterdam schenken!

Ons enthousiaste team serveert u al onze mooie producten niet alleen met een glimlach maar houdt zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Wij bieden voor de broodnodige variatie tegen gereduceerde prijs speciale deals;

• De ontbijt deal

• De lunch deal

• Koffie met een heerlijk stuk Dudok gebak

• Verschillende deals tijdens borreltijd zoals de inmiddels befaamde “Pils & Pretzel deal”

Ook willen we met onze zaak een podium bieden aan beginnende kunstenaars. We hebben tenslotte in beide vestigingen een 8 meter hoge ruimte, dus ruimte genoeg en geïnteresseerde kunstenaars mogen afwisselend exposeren in onze zaak. De kunst wordt vaak ook te koop aangeboden!

Onze beide terrassen passen bij het Italiaanse interieur. De windschermen en parasols zorgen ervoor dat u bij mooi weer buiten van onze heerlijkheden kunt genieten op onze zonnig gelegen terrassen.

Op verzoek van onze klanten schenken we nu ook wijn, bier en mixen. Bovendien hebben we op donderdag en vrijdag happy hour, zodat u aan het einde van de drukke werkweek nog even gezellig kunt afsluiten en zich kunt voorbereiden op het weekend.

De wensen van u als klant zijn voor ons cruciaal. Dus als u adviezen heeft voor ons dan vernemen wij dat graag en zullen wij pogen om hiermee aan de slag te gaan.

Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn over een geboden product of over de service dan vernemen we dit graag onmiddellijk van u (liefst persoonlijk) en komen we hiervoor conform ons protocol uiterlijk binnen 3 werkdagen weer bij u op terug.

Wij zijn altijd weer enorm blij met uw bezoek!